Дамски часовници WESTAR

Показване:
Подреждане по:

Дамски часовник Westar - W-0939STZ107 Швейцарски кварцов механизъм Стъкло от минерал кристал Корпус от висококачествена неръждаема стомана Верижка от висококачествена неръждаема стомана Водоустойчивост при обичайна всекидневна употреба (минимално напръскване с вода) 2 години гаранция Безплатна дост..

170.00лв. 119.00лв.

Дамски часовник Westar - W-4536STN603 Швейцарски кварцов механизъм Стъкло от минерал кристал Корпус от висококачествена неръждаема стомана Кожена каишка Показва дата от месеца Водоустойчивост 5 BAR. 2 години гаранция Безплатна доставка за цялата страна...

140.00лв. 98.00лв.

Дамски часовник Westar - W-4541STN107 Швейцарски кварцов механизъм Стъкло от минерал кристал Корпус от висококачествена неръждаема стомана Верижка от висококачествена неръждаема стомана Показва дата от месеца Водоустойчивост 5 BAR. 2 години гаранция Безплатна доставка за цялата страна...

140.00лв. 98.00лв.

Дамски часовник Westar - W-4544SPN603 Швейцарски кварцов механизъм Стъкло от минерал кристал Корпус от висококачествена неръждаема стомана Кожена каишка Показва дата от месеца Показва ден от седмицата Водоустойчивост 5 BAR. 2 години гаранция Безплатна доставка за цялата страна...

160.00лв. 112.00лв.

Дамски часовник Westar - W-6581STN103 Швейцарски кварцов механизъм Стъкло от минерал кристал Корпус от висококачествена неръждаема стомана Кожена каишка Показва дата от месеца Водоустойчивост при обичайна всекидневна употреба (минимално напръскване с вода) 2 години гаранция Безплатна доставка за цял..

90.00лв. 63.00лв.

Дамски часовници WESTAR

Модно изкушение в света на часовниците

С концепцията да издигнат часовника на висотата на безценен моден аксесоар, марката Westar създава не просто машинки, показващи времето, а стилни украшения за дамите с вкус.

Защо да купим дамски часовник Westar

От основаването си през 1985 година до днес компанията е успяла да спечели сърцата на хора в над 50 държави по света. Принципът е прост: безупречно качество в комбинация с изтънчена визия на конкурентна цена. Коя дама би могла да устои на подобна комбинация?

Дизайн

  • Вариации на тема „естетика“. Много от моделите са оформени като гривни. Бихте могли да ги добавите към тоалета си при всеки официален повод, на стилна вечеря или пък на среща.
  • За бизнес дамите. Ако прекалено кокетната визия би попречила на строгия бизнес протокол, може да се възползвате от предложенията с класически вид: кръгъл циферблат в комбинация с кожена каишка. Някои от тях са разнообразени с акцент от дискретни камъни или с малко повече блясък.
  • Модни изкушения. За почитателките на съвременните тенденции са предложенията с по-разчупена визия. Квадратен или ромбоиден циферблат, асиметрия, камъни на необичайни места, позлата, верижки с нестандартна плетка… това са само част от изненадите, които откриваме в каталога на Westar. Трудно е да направим избора сред подобно разнообразие.

Още за изработката

  • Корпусът и верижката са направени от висококачествена стомана;
  • Механизмът е кварцов – най-добрият избор, съчетаващ точност и функционалност;
  • Допълнителните функции като показване на ден и дата или пък хронограф са добавени към доста от моделите.

Защо да изберете Timezone

Ние знаем, че онлайн пазаруването е улеснение за вас, но нашата мисия е да го превърнем и в удоволствие. Стремим се постоянно да усъвършенстваме своя магазин с нови подобрения, изобилие от марки и чудесни предложения. Предлагаме хиляди продукти на десетки реномирани световно известни производители. Може напълно да ни се доверите за качеството на предлаганите артикули, тъй като работим само с лицензирани вносители. Всеки от продуктите има гаранция.

Нашите цени са възможно най-изгодните на пазара, но въпреки това непрестанно предлагаме още промоции и отстъпки. Помислили сме и за тези, които не желаят да направят тази инвестиция в своя стил с еднократно плащане. Те могат да се възползват от нашите схеми за изплащане с 3 или 6 вноски.

Финалният комплимент към нашите клиенти е доставката на покупката, чиято стойност напълно поемаме.

Направихте ли своя избор?