WESTAR

Показване:
Подреждане по:
WESTAR

Часовници Westar – изкуството да създадеш аксесоар 

Ако търсите обикновен дискретен и незабележим часовник, не сте дошли на правилното място. Моделите на Westar имат собствен характер, стил и впечатляващ дизайн.

Основаване на компанията

Тя няма вековна история, но начинът, по който бързо успява да се наложи на пазара, е най-доброто доказателство за качеството на продуктите ѝ. Westar e създадена през 1985 година, а основателите ѝ имат конкретна стратегия: да създават часовници с високо качество, които впечатляват с дизайнерския си почерк и модната си визия. За ценовия клас също е помислено – той не бива да бъде висок, за да могат стилните аксесоари да са достъпни за по-широк кръг клиенти.

Стратегията дава отлични резултати: днес компанията е сред водещите имена в часовникарския бизнес, а почитателите ѝ са по целия свят.

Ненадминат дизайн и отлично качество

Продуктите на корейската марка гарантират:

  • Атрактивна визия
    Те са истински произведения на изкуството. Много от дамските модели приличат на елегантна гривна, а мъжките предложения впечатляват с интересни акценти в циферблата, каишката или верижката. Декорирани са с камъни, гравюри, седеф и още много интересни детайли. Всеки часовник има своя неповторим характер и чар.
  • Кварцов механизъм
    Проектантите на компанията използват доказано най-успешния от десетилетия насам механизъм. Той безупречно точно показва времето в продължение на години, благодарение на вибрациите на миниатюрния кварцов кристал, предизвиквани от батерия. След изтощаването ѝ е достатъчно да я смените при специалист, за да не се наруши херметизацията.
  • Водоустойчивост
    Те се вписват чудесно в стилните събития, но са издръжливи във всякакви условия. Някои устояват на вода до 3 бара (леко напръскване), други – до 10 бара (цялостно потапяне).

За кого са подходящи

Те са истинско бижу, допълващо официалния ви тоалет на бизнес вечеря. Те са впечатляващият акцент във визията ви по време на деловия делник. Могат да бъдат и екстравагантна закачка. Те са перфектен аксесоар за всички, които са изградили собствен стил.

Как ви помага Timezone

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразни форми и модели с марката Westar. Всеки от тях има своята международна гаранция. Можете свободно да разглеждате, избирате и поръчате по всяко време на денонощието. Вашата поръчка ще бъде обработена в най-кратък срок и доставена абсолютно безплатно.

А цените? При нас те са изключително изгодни, а регулярно ги намаляваме допълнително с нашите промоции. Имате възможност да поръчате и на изплащане. Потопете се в красивия свят на аксесоарите!